Alle berichten van admin

Winnaars fotowedstrijd – eerste deel

In mei en juni liep het eerste deel van onze fotowedstrijd. Met dank aan alle deelnemers, er werd flink wat gegokt 😊! Proficiat aan de winnaars, de prijzen worden deze week, Coronagewijs, aan huis geleverd 🥳. Er is ook een troostprijs, de chocomelkprijs, voor de persoon met de meeste deelnames en geen enkel juist antwoord… 😁

Prijzen klaar voor bezorging aan de winnaars

Hieronder vind je het overzicht van onze fotowedstrijd – deel 1:

Foto 1 = onze voorzitter Marcel Zoons met 4 juiste antwoorden

Foto 2 = Rina Pittoors met 16 juiste antwoorden

Foto 3 = Stephan Sleymer met 2 juiste antwoorden

Foto 4 = Patricia Hendrickx met 5 juiste antwoorden

Foto 5 = Pieter Linders met 0 juiste antwoorden ☹

Foto 6 = Lieve Vermaelen met 8 juiste antwoorden

En hop, naar de volgende reeks foto’s. De prijsjes liggen te wachten. Succes ermee 👍!

BLIJF IN UW KOT-fanfare

De repetities liggen stil, de concerten zijn uitgesteld, … en dat misschien voor vele maanden. Maar omdat samen muziek maken zo leuk is, en om in form blijven, zijn de muzikanten van KFVZ met de ‘BLIJF IN UW KOT-fanfare’ gestart 🙂.

Hubert Sleymer zorgt voor vereenvoudigde partituren die de meeste muzikanten mits wat zelfstudie wel onder de knie krijgen. Dirigent Rudi Versweyveld zorgt voor muzikale tips. De muzikanten nemen dan thuis met hun smartphone hun eigen partij op. Al deze filmpjes worden tot een mooi geheel gemonteerd door muzikant Tim Boydens.

Muzikanten kunnen ook samen repeteren in een virtueel fanfarelokaal. Dat wordt vooral gebruikt om de wekelijkse lessen voor de jeugdige muzikanten te laten doorgaan.

Met onze ‘BLIJF IN UW KOT-fanfare’ blijven we toch allemaal regelmatig ons instrument vastpakken. En dan kunnen we, hopelijk binnen enkele weken, de draad weer vlotjes oppikken tijdens de wekelijkse repetities.

Lees meer op deze pagina’s van onze website.

Klinkend Koper, onze vernieuwde zomerfeesten, pas in 2021

We vonden het in deze tijden ongepast om bij de lokale handelaars voor sponsorgeld langs te gaan. En daarbij kwam de toenemende onzekerheid over toelatingen, publieksopkomst en beschikbaarheid van andere muziekverenigingen. Dus volgend jaar krijgt Klinkend Koper op 29 en 30 mei 2021 een straffe (her)start!

Maar… wanneer wanneer het terug mag, gaan we dit jaar in het zomerseizoen een wandelzoektocht laten doorgaan, gekoppeld aan een gezellig ‘KFVZ-café’.

En ook het nieuwe brouwsel van de Glorie van Zandvliet is binnen enkele weken klaar voor consumptie, een plezante manier om onze fanfare te steunen :-).

Repetities opgeschort en concerten uitgesteld

13 maart 2020

Hallo iedereen,

Zoals jullie allemaal al gehoord hebben, zijn er ernstige maatregelen genomen van de Nationale veiligheidsraad, gouverneur en burgemeesters.

Na spoedberaad hebben wij als bestuur van onze vereniging beslist, zeker na negatief advies van districtsburgemeester Carl Geeraerts, alsook Vlamo, dat we geen enkel risico mogen nemen in verband met het COVID-19 virus en ons op de richtlijnen moeten baseren.

Daarom nemen we volgende besluiten tot zeker begin van de Paasvakantie. (03.04.2020)    Wat er nadien zal gebeuren, wordt opgevolgd en zo spoedig mogelijk medegedeeld. :

 • Jeugdweekend 14-15 maart wordt volledig UITGESTELD
 • Er worden GEEN repetities gehouden in ons lokaal
 • Ook de jeugd-repetities gaan NIET door. (ook niet deze bij Armand, Ivo en Hubert !!!!

BLIJF THUIS WEL REPETEREN! HOU DAAR JULLIE MAANDAGEN MAAR VOOR !! ☺

 • Gansrijden gaat niet door in Berendrecht en Hoevenen (UITGESTELD)
 • Halfvastenuitstap gaat NIET door
 • Keizerschap wordt UITGESTELD – vindt plaats op zaterdag 26 september
 • Alle concerten uit de omgeving worden UITGESTELD
  • (o.a.Willen is Kunnen, Vooruit, Stabroek,…..)
  • In overleg met onze dirigent, worden ook onze concertavonden UITGESTELD !
 • Ons lokaal is tijdens deze periode gesloten voor samenkomsten….
 • ….
 • Klinkend Koper, onze vernieuwde zomerfeesten, gaan dit jaar ook niet door.

Ook de verdere info zal via sociale media, website en schrijven, worden gecommuniceerd.

Wij hopen samen met jullie op deze manier een steentje bij te dragen, om alles zo goed mogelijk onder controle te houden, en doen wat ze ons vragen.

En aan onze muzikanten: probeer te blijven repeteren,zodat je op kruistempo blijft,  want het wordt toch een lange onderbreking,

Alvast dank voor jullie begrip.

Namens gans het bestuur K.F.V.Z.

Lieve Vermaelen 

secretaris