Dagboek Verbroedering 37: Feestrepetitie op zaterdag 13 oktober

Tijdens de feestrepetitie worden de muzikanten en al wie meewerkte tijdens het voorbije jaar (tappen, kuisen, fotograferen, bedienen, klussen, …) verwend met een feestelijk etentje. Dit jaar zorgde de muzikale chef (kok) met zijn ploegje voor stoofvlees met Glorie, frietjes en witloof. Andere fanfareleden prepareerden de hapjesreceptie en het dessertenbuffet. Muzikanten die maximum 5 repetities misten, kregen een extra (drinkbare) beloning. En de vaste tappers van tijdens en na de repetities een mooie bos bloemen. Voor Jos Hendrickx was er een groot chocolade ‘lotje’ als bedanking voor zijn jarenlange lotjesverkoop. Na het eten hielden de muzikanten nog een ‘repetitie’ met marskes en andere vrolijke deuntjes.

Naar het overzicht van alle Dagboekhoofdstukken