Dagboek Verbroedering 43: 8ste KFVZ-quiz op 23 november

Op vrijdag 23 november 2018 vond de 8e KFVZ-quiz plaats. 40 ploegen van 4 deelnemers kwamen in ons fanfarelokaal strijden voor een ereplaats. In de 10 vragenrondes met voor elk wat wils (1868, Actu-Wa?, Eilanden, Een blik uit het verleden, Kleur bekennen , Stemmen, Proefronde, Op groot-moeders wijze, Brein-brekers en Party Party Party) waren er ook verwijzingen naar de fanfaregeschiedenis verwerkt. Net zoals andere jaren was er een muzikale rode draad. Deze keer ‘Verbroedering goes classic’, gebracht door Rudi, Marc en Marcel op arrangementen van de dirigent zelf. Na een spannende strijd eindigden de ‘Quizkippen’ uiteindelijk nog afgetekend op de eerste plaats. Als aandenken aan het feestjaar kregen alle deelnemers als geschenkje nog een ‘stoppentrekker’ mee naar huis.

Naar het overzicht van alle Dagboekhoofdstukken