Dagboek Verbroedering 49: De jaarvergadering op zondag 13 januari

Tijdens de jaarvergadering overliepen voorzitter Marcel, secretaris Lieve en penningmeester Marc het voorbije muzikale jaar (in detail). Vervolgens lichtte het bestuur de voorstellen voor de investeringsbegroting in het nieuwe werkingsjaar toe. De aanwezige leden konden vragen stellen en voorstellen voor de begroting doen. Dit officieel moment wordt traditioneel voorafgegaan en afgesloten met het spelen van drie marsen. Deze keer blikte de fanfare ook terug op het voorbije feestjaar. De 24 pagina’s tellende extra editie van het magazine ‘ikwashier.live’ werd verdeeld onder de aanwezigen. Ook de borden aan de buitengevel waren de dag voordien vernieuwd volgens de ‘nieuwe huisstijl’. Onder het nuttigen van enige Glorie’s werd nog lang nagepraat…

Naar het overzicht van alle Dagboekhoofdstukken