BLIJF IN UW KOT-fanfare

De repetities liggen stil, de concerten zijn uitgesteld, … en dat misschien voor vele maanden. Maar omdat samen muziek maken zo leuk is, en om in form blijven, zijn de muzikanten van KFVZ met de ‘BLIJF IN UW KOT-fanfare’ gestart 🙂.

Hubert Sleymer zorgt voor vereenvoudigde partituren die de meeste muzikanten mits wat zelfstudie wel onder de knie krijgen. Dirigent Rudi Versweyveld zorgt voor muzikale tips. De muzikanten nemen dan thuis met hun smartphone hun eigen partij op. Al deze filmpjes worden tot een mooi geheel gemonteerd door muzikant Tim Boydens.

Muzikanten kunnen ook samen repeteren in een virtueel fanfarelokaal. Dat wordt vooral gebruikt om de wekelijkse lessen voor de jeugdige muzikanten te laten doorgaan.

Met onze ‘BLIJF IN UW KOT-fanfare’ blijven we toch allemaal regelmatig ons instrument vastpakken. En dan kunnen we, hopelijk binnen enkele weken, de draad weer vlotjes oppikken tijdens de wekelijkse repetities.

Lees meer op deze pagina’s van onze website.